11.05.2023

Accident rutier grav în intersecția dintre DN 1 și drumul județean 720, la Florești Prahova. Cinci persoane au ajuns la spital

 


Duminică seara,  în comuna Florești, intersecția dintre DN 1 și drumul județean 720, a avut loc un accident rutier grav.

Trei autoturisme au intrat în coliziune, în urma impactului, cinci persoane au ajuns la spital, dintre care două minore.

În eveniment au fost implicate 3 autoturisme și cei 8 ocupanti ai acestora. Dintre ocupanți, 5 persoane au suferit diverse traumatisme și au fost transportate la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ. 

Toate victimele sunt conștiente. 

ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă. 

”La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, la intersecția cu DJ720 Florești a avut loc un accident rutier. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că inițial impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani care circula pe direcția Ploiești către Brașov și un altul, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani care circula din sens opus. 

În urma impactului celor două autoturisme, cel condus de bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost proiectat într-un altul, care se afla staționat, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani. 

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a două minore cu vârstele de 12, respectiv 15 ani, a conducătorului auto în vârstă de 46 de ani și a unui pasager al acestuia, în vârstă de 69 de ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. ”

Sursă:ISU și IJP Prahova

Foto:ISU Prahova






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *