1.25.2024

Accident rutier pe Drumul Județean 102I, în comuna Valea Doftanei.Un pieton a ajuns la spital

 



La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Județean 102I, în comuna Valea Doftanei.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, un tânar de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi accidentat un bărbat de 38 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pietonul nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă:IJP Prahova

Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *