1.25.2024

Programul lupilor galbeni în următoarelor două etape

 



Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul rundei a 24-a din Superliga, în care Petrolul va juca, din nou, pe „Ilie Oană”, primind vizita lui CFR Cluj. Partida se va disputa sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17.00.
Până atunci, însă, la finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 20 ianuarie, tot de la ora 17.00, formația noastră va susține și primul joc din deplasare din acest an, la Galați, contra Oțelului.
Jair, în cel mai bun „11” al ultimei runde
Marcatorul golului care a decis partida cu Dinamo, mijlocașul brazilian Jair Tavares Silva a fost selectat, de către LPF, în echipa ideală a etapei a 22-a. Jair nu se află la prima „ispravă” de acest gen în sezonul 2023-2024, unul în care a punctat de șase ori, având în cont și cinci pase decisive.
Meciul de la Galați, pregătit la Buftea
Pentru că iarna și-a intrat pe deplin în drepturi în aceste zile, iar terenurile din Ploiești și din jurul Ploieștiului n-au putut permite desfășurarea în bune condiții a antrenamentelor, „lupii” și-au mutat „cartierul” general la baza FRF de la Buftea, acolo unde s-au pregătit, pe „sintetic” în debutul săptămânii. Tot la Buftea se va desfășura și antrenamentul de miercuri, sperându-se ca, odată cu ameliorarea vremii, ultimele ședințe de dinaintea plecării spre Galați să se deruleze la Ploiești.
Mihnea Rădulescu, împrumutat la Gloria Buzău
Juniorul Mihnea Rădulescu va fi „detașat” sub formă de împrumut, la Gloria Buzău, urmând să evolueze pentru divizionara secundă până la finalul sezonului. Internațional „U19”, Rădulescu (18 ani) a debutat în Superliga în play-out-ul ediției trecute de campionat, iar în actuala stagiunea bifat 11 apariții pe scena primului eșalon.
Altfel, în această perioadă, în lotul Petrolului a fost promovat, din Academia clubului, un alt tânăr jucător de perspectivă, Augustin Cristian Dumitrache (2006), cel care a participat cu Petrolul și la recentul cantonament din Antalya.
Sursă:https://fcpetrolul.ro/programul-urmatoarelor-doua-etape-cu-otelul-si-cu-cfr-sambata-de-la-ora-17-00/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *