1.12.2024

Prima Conferință 𝐘𝐎𝐔𝐭𝐡 𝐓𝐚𝐥𝐤𝐬 — 𝐌𝐞𝐞𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐬𝐚𝐝𝐨𝐫𝐬 din cadrul programului Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024



 Pe 23 ianuarie 2024, începând cu ora 16:00, te așteptăm la prima Conferință 𝐘𝐎𝐔𝐭𝐡 𝐓𝐚𝐥𝐤𝐬 — 𝐌𝐞𝐞𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐬𝐚𝐝𝐨𝐫𝐬 din cadrul programului Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024!
Conferința va avea loc la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, în sala AP9, și îi va aduce în fața tinerilor participanți pe domnul Rector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești — conf. univ. dr. ing. ALIN DINIȚĂ și pe doamna Prorector — conf. univ. dr. ALINA BREZOI. 
Te așteptăm la conferință! Completează CHIAR ACUM formularul de înscriere:
https://forms.gle/RokttRvRHSUQ6nxb6  și nu uita să-ți pregătești întrebările pentru cei doi ambasadori invitați.
Se anunță o sesiune de Q&A foarte dinamică și plină de informații utile și inovatoare.
 InfoPoint: Conceptul 𝐘𝐎𝐔𝐭𝐡 𝐓𝐚𝐥𝐤𝐬 — 𝐌𝐞𝐞𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐬𝐚𝐝𝐨𝐫𝐬 presupune realizarea unor conferințe, pe parcursul anului 2024, în care persoane din județul Prahova cu o experiență remarcabilă într-un anumit domeniu de interes pentru tineri, denumite „Ambasadori ai programului”, indiferent de vârsta pe care o au, se vor întâlni cu tinerii din comunitate  și vor discuta despre oportunități, și nu numai, încurajând dialogul, schimbul de idei și bune practici diminuând discrepanțele dintre generații.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *