1.26.2024

„We breath together” este cel mai nou proiect al Asociației Întoarce-te la Sport, se desfășoară sub egida Ploiești – Capitala Tineretului din România

 


„We breath together” este cel mai nou proiect al Asociației Întoarce-te la Sport, se desfășoară sub egida Ploiești – Capitala Tineretului din România, iar, prin parteneriatul cu Asociația Eurospirit, o parte dintre activitățile proiectului se desfășoară la Casa Tineretului din Ploiești.

Menirea Asociației Întorce-te la Sport este aceea de a aduce activități unice și noi pentru starea de bine a comunității prahovene. O mare parte dintre activitățile asociației se desfășoară în școli, iar Nicoleta Mocanu, președinta Asociației Întorce-te la Sport, își dorește să promoveze și în rândul tinerilor un stil de viață mai activ și mai sănătos.

Înființată în 2015, de-a lungul anilor, asociația a reușit să ajungă la un număr mare de oameni dornici de a schimba ceva în bine în viața lor. Tocmai pentru că acest număr al oamenilor crește pe zi ce trece, asociația are în plan să câștige finanțare pentru și mai multe proiecte, pe lângă cele implementate până acum, pe care să le pună în aplicare pentru comunitatea prahoveană. „Se dorește ca mișcarea și sportul să facă o schimbare în comunitatea noastră. Este nevoie și pentru că avem un grad crescut de poluare (în Ploiești – n.r.)…”, spune Nicoleta Mocanu.

În ceea ce privește tinerii, a fost observată în ultima vreme o creștere a gradului de stres în rândul acestora, stres cauzat de ritmul de viață haotic și de tentațiile de zi cu zi. Tot tinerii se confruntă cu o lipsă a dorinței de a încerca și lucruri noi, de a face mișcare, orele de educație fizică din școală nefiind suficiente pentru ceea ce ei au nevoie.

CONTINUARE:

Sursă:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *