2.02.2024

Accident rutier cu descarcerare în Valea Calugarească.Un bărbat a decedat

 


Vineri seară, în jurul orei 19.45 un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1B, pe direcția de deplasare Buzău către Ploiești, la km 17+900, în localitatea Valea Călugărescă, la un moment dat ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, pătrunzând  pe sensul opus de deplasare, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 ani, precum și cu un altul, condus tot de un bărbat, de 55 ani. 
Conducatorul auto de 65 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, iar în cazul celorlalți doi conducători testați cu aparatul etilotest, acesta a indicat rezultate negative. 
În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 65 de ani, a celui de 22 de ani și a unei femei. 
Traficul rutier a fost restricționat pe sensul de deplasare Ploiești către Buzău. 
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.
Din păcate, conducătorul auto de 65 de ani a decedat la unitatea medicală.
S-au deplasat la locul intervenției pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Ploiești cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare,  o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.
Sursă: ISU și IJP PRAHOVA
Foto/video:ISU PRAHOVA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *