2.25.2024

Accident rutier la Boldești Scăieni. Două femei au fost rănite


 La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1A, în localitatea Boldești-Scăeni, s-a produs un accident rutier. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un autoturism, condus de o femeie de 67 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporala a două femei de 19 și respectiv 48 de ani, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani.

Acestea au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă:IJP Prahova

Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *