2.10.2024

IPJ PRAHOVA. BULETIN INFORMATIV.10 FEBRUARIE 2024


La data de 9 februarie a.c., Tribunalul Prahova a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat de 31 de ani din comuna Fulga, prin care acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 4 ani și 2 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată, tentativă la infracțiunea de scoaterea din țară de droguri de risc și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, în formă continuată.
În baza mandatului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani au identificat bărbatul în cauză și a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.
 La data de 9 februarie, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră, pe Drumul Național 1A, au oprit pentru control un vehicul, condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul București.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
În cursul nopții trecute, în jurul orei 02.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în municipiu.
Din primele verificări a reieșit faptul că un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sondelor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi acroșat bordura de pe  marginea drumului.
După producerea impactului autoturismul s-a răsturnat, rezultând doar pagube materiale.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *