2.15.2024

Povestea de dragoste a tinerilor Andreea și Alexandru, jandarmi în cadrul Grupării Mobile Ploiești


 „Noi doi și-o emblemă“! Cam așa și-ar putea rezuma Andreea și Alexandru, povestea de dragoste începută în urmă cu patru ani, la puțin timp după ce au fost încadrați ca subofițeri în rândurile Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab“ Ploiești. Prima misiune împreună avea să-i lege și sufletește. S-a întâmplat într-o zi de Bobotează, atunci când Andreea a cerut colegilor să-i împrumute o emblemă a Grupării. Singurul care i-a putut împlini dorința la acel moment a fost Alexandru. Deși, în primă fază, i-a spus că i-o oferă de tot, după câteva zile și-a sunat colega cu pretextul că vrea emblema înapoi. Andreea n-a vrut să i-o returneze, însă i-a oferit la schimb cel mai de preț sentiment: dragostea.  
În primă fază, și-au trăit cu discreție relația personală. A fost un început dificil, fiind vorba de anul în care am avut de-a face și cu restricțiile pandemiei. „Eu sunt din Dâmbovița, ea e prahoveancă și, chiar dacă suntem colegi de detașament, nu suntem și în aceeași grupă. Așa că la serviciu nu prea ne întâlneam și ne era greu să găsim pretexte credibile ca să putem face naveta de la unul la altul pentru a ne vedea. Dar după câteva luni, am decis să nu ne mai ascundem relația, să ne mutăm împreună, iar totul a curs firesc și frumos“, ne-a mărturisit Alex. 
Deși lucrează într-o „lume a bărbaților“, Andreea se bucură de toată încrederea soțului ei. Iar în cazul misiunilor mai dificile în care este și ea angrenată, știe că are o echipă puternică alături.
Le place mult colectivul Grupării Mobile din Ploiești, însă au grijă ca problemele de la serviciu să nu le treacă și pragul casei. Acolo, de aproape doi ani, sunt întâmpinați de băiețelul lor, Andrei. Odată cu sosirea pe lume a celui mic, a venit și cererea în căsătorie. „Când am ieșit din Maternitate, m-a cerut de soție. Era în culmea fericirii că este tată de băiat. Și dacă era fetiță, tot un tătic împlinit ar fi fost“, a completat Andreea. 
În timpul liber, cei doi fac în așa fel încât să se ocupe și de micile lor plăceri. Alexandru este pasionat de jocurile pe calculator, în timp ce Andreea își găsește liniștea migălind tot felul de accesorii unicat.
Faptul că se iubesc, că sunt făcuți unul pentru celălalt, că sunt fericiți împreună se vede și pe chipul lor. Sunt tineri, frumoși, luminoși, iar pentru colectivul Grupării sunt doi oameni de bază. 
Le dorim viață lungă împreună și misiuni ușoare! 
Foto: arhiva personală
Sursă:IJJ Prahova



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *