2.22.2024

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești găzduieşte, în perioada 22-25 februarie 2024, cea de-a 23-a ediţie a Cupei Irina Deleanu la Gimnastică Ritmică,

 



COMUNICAT DE PRESĂ FJT PRAHOVA
- Cupa Irina Deleanu la Gimnastică Ritmică
Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești găzduieşte, în perioada 22-25 februarie 2024, cea de-a 23-a ediţie a Cupei Irina Deleanu la Gimnastică Ritmică, întrecere pe care Federaţia Română de Gimnastică Ritmică o organizează cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploieşti.
Aflată sub egida programului „Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024”, competiţia este rezervată tuturor categoriilor de vârstă, CSM Ploieşti urmând să fie reprezentat de nu mai puţin de 9 sportive înscrise în concurs de antrenoarea Simona Puiu: Sabina Enache (individual) şi Anisia Drăgan (ansambluri) la senioare, Elena Murărescu (junioare 2009), Ingrid Gavril, Delia Stroe (ambele prejunioare 2011), Ştefania Puiu (prejunioare 2012), Nectaria Stoica (copii 2013), Alessia Trandafir (copii 2014) şi Teodora Avramescu (baby 2015).
Sportive consacrate sau aflate la început de drum vor concura la Cupa Irina Deleanu care va avea la start 183 de sportive din 11 ţări (Austria, Azerbaijan, Bulgaria, Estonia, Israel, Luxemburg, Moldova, Serbia, Turcia, Ungaria şi România). De la categoria baby (fetiţe născute în 2015-2017) până la componente ale loturilor naţionale, gimnastele care vor intra pe covorul de concurs vor încânta de joi până duminică spectatorii şi arbitrele.
Vicecampioane europene de junioare cu echipa în 2022, Amalia Lică şi Christina Drăgan vor concura la categorii diferite. Lică, medaliată cu aur la europene şi vicecampioană mondială anul trecut, va continua la junioare, în timp ce Christina Drăgan speră să câştige cât mai multe medalii în întrecerea senioarelor. Le va avea ca adversare printre altele, pe Sabina Enache - legitimată la clubul din Ploieşti şi pe Cristina Halep.
Accesul publicului este liber: astăzi, vineri şi sâmbătă, concursul va începe la ora 10:00, iar duminică, la ora 12:00.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *