3.23.2024

În data de 23 martie 2024, la sediul Școlii Gimnaziale H.M. Berthelot din Ploiești, 10 deținute au participat la programul ”Dincolo de succes”




Comunicat de presă Penitenciarul de Femei Ploiești - Târgșorul Nou
”Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi” (Mahatma Gandhi)
Dacă vrem ca locul în care lucrăm, casa noastră, comunitatea în care trăim, țara pe care o locuim să fie mai bune, atunci noi înșine trebuie să fim mai buni și să ne implicăm în transformarea altora.
Plecând de la acest deziderat, reprezentanții Federației CEAS au demarat în Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul Nou programul ”Dincolo de succes”, program  ce vizează  înțelegerea, adoptarea și experimentarea factorilor esențiali care stau la baza succesului în orice domeniu și care pot fi temelia unei schimbări semnificative de direcție și de modelarea a personalității cuiva.
            Una dintre activitățile prevăzute în program a fost organizarea unei întâlniri între persoanele private de libertate incluse în program și familiile acestora.
Astfel, în data de 23 martie 2024, la sediul Școlii Gimnaziale H.M. Berthelot din Ploiești, 10 deținute participante la programul ”Dincolo de succes” au avut posibilitatea de a petrece câteva ore alături de membrii familiei, fiind creată o atmosferă prietenoasă și un mediu care să faciliteze contactul între persoanele private de libertate și familia lor.
            Cu această ocazie a fost încurajată dezvoltarea legăturii deținutelor cu familia şi în special cu copiii, iar reîntâlnirea cu membrii familiei într-un spațiu aflat în afara penitenciarului având un puternic impact emoțional asupra tuturor celor prezenți.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *