3.28.2024

Șocant.Un ploieștean a omorât un bărbat, deranjat că acesta nu a parcat corect

 

La data de 27 martie a.c., un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, împreună cu polițistii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Ploiești, cercetat pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. 
În fapt, la data de 16 octombrie 2023, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploiești, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu un alt bărbat de 50 de ani, generat de o nemulțumire privind modul de staționare al autorismului bărbatului de 50 de ani. 
Ulterior, conflictul a degenerat, bărbatul de 48 de ani, lovindu-l pe celălalt o singura dată în zona feței, acesta din urmă decedând. 
Întrucât bărbatul s-a  sustras cercetărilor, la data de 27 martie a.c., în urma unor ample activități investigativ- operative, acesta a fost depistat fiind consus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova.
Ulterior măsurii reținerii, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Prahova, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *