3.28.2024

Conflict între două eleve la o școală din Ploiești

 

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost agresată verbal de mama unei alte eleve, în incinta unei unități de învățământ din municipiu. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, aplanând conflictul,  din primele verificări, reieșind faptul că între cele două eleve de 13, respectiv 14 ani ar fi izbucnit un conflict spontan generat de o neînțelegere mai veche, adresându-și cuvinte jignitoare. 

Ulterior, la unitatea școlară a venit mama minorei de 14 ani care a intrat în incinta unității școlare, având o discuție în contradictoriu cu eleva cu care anterior avusese un conflict fiica sa. 

Fața de femeia de 54 de ani a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii și liniștii publice. 

Persoanele în cauză au fost consiliate, punându-li-se în vedere să respecte normele de conviețuire socială, evenimentul rămânând în atenția polițiștilor.

Sursă:IJP Prahova

Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *