4.13.2024

Duminică, 14 aprilie, începând cu ora 9:30, Hipodromul Ploieşti va fi gazda celei de-a treia reuniuni hipice oficiale din acest an

 

Duminică, 14 aprilie, începând cu ora 9:30, Hipodromul Ploieşti va fi gazda celei de-a treia reuniuni hipice oficiale din acest an, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş” şi în parteneriat cu Jockey Club Român.

Va fi un eveniment cu nu mai puţin de nouă curse în program – record pentru această stagiune! – dintre care şase de trap şi trei de galop! Principalul eveniment al zilei este cel care, de altfel, şi închide reuniunea, la ora 12:25 – Premiul „Take Ionescu”, o cursă de trap din categoria „Silver”, însă programul zilei cuprinde şi alte întreceri extrem de interesante, cum ar fi Premiul Proprietarilor sau Premiul „Supermarket La Cocoş”, ambele de trap, sau cele trei curse de galop organizate în parteneriat cu Jockey Club Român şi rezervate cailor din rasa pur sânge englez.

Ca de obicei, pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Reuniune record, duminică, pe Hipodromul Ploieşti, cu 9 curse şi principal eveniment Premiul „Take Ionescu”! | CSM Ploiesti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *