4.05.2024

PETROLUL PLOIEȘTI-FC Voluntari.Lupii vor să iasă din zona „fierbinte” a clasamentului.Conferința de presă (video)


 Pentru Petrolul, al treilea meci din play-out înseamnă o revedere, pe „Ilie Oană”, cu FC Voluntari și încă o posibilitate, pentru echipa noastra, să se desprindă aproape decisiv de zona „fierbinte” a clasamentului. Cele două formații sunt vecine în ierarhia la zi a Superligii, ocupând pozițiile 5 și 6 din play-out, dar „lupii” au un avantaj major, de cinci puncte, pe care, firesc, vor dori să și-l consolideze. Partida va incepe la ora 17.30.

„Întâlnim o echipă care a avut rezultate bune în ultima perioadă. A marcat trei goluri în ultima deplasare din campionat, la Arad, apoi a câștigat acasă, cu Hermannstadt și, săptămâna aceasta, după victoria de la Craiova, s-a calificat în semifinalele Cupei României. Rezultate care le-au dat celor de la Voluntari un plus de entuziasm și încredere”, a spus Florin Stîngă, cel care, în urmă cu doar trei etape, a preluat locul ocupat până atunci pe banca tehnică a Petrolului chiar de către cel care îi va fi adversar mâine, Florin Părvu!

„Florin ne cunoaște pe toti, este clar că asta ar fi un avantaj pentru el, dar, până la urmă, pe teren intră jucatorii, și ei sunt cei care decid un meci. Noi, ca antrenori, doar putem să le dăm niste direcții, mai departe depinde de ce fac ei pe gazon. Acum, fiecare antrenor are viziunea lui, strategia lui, vom vedea cine pe cine va reuși să surprindă. Eu am încredere în jucatorii mei că vor dat tot ce au mai bun pentru a câștiga această partidă”, a continuat Stîngă, acesta asteaptând de la echipa sa să rupă tradiția negativă a ultimelor rezultate din meciurile directe disputate la Ploiești, în care FC Voluntari s-a impus de fiecare data (1-0 în stagiunea precedentă, 2-0 în acest campionat). „Este o echipă care se închide bine, ne va fi destul de greu să le dăm gol, dar cred că putem rescrie istoria și putem câștiga mâine”, a spus tehnicianul „galbnen-albaștrilor”.

Încrezător în forțele echipei este și tânărul Denis Radu, fundașul dreapta al „lupilor”. „Voluntariul are un moral foarte bun, după ultimele victorii, dar trebuie să ne focusăm pe ceea ce avem noi de făcut. Până la urmă suntem Petrolul Ploiești, putem să câștigăm acest meci și cred că o vom face!”, a mărturisit Denis Radu.

Întâlnirea dintre FC Petrolul și FC Voluntari va începe la ora 17.30, biletele putând fi procurate on-line, de pe www.iabilet.ro, sau de la casa stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă începând cu ora 10.00.

Partida va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Viorel Nicușor Flueran (Craiova) – Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Alexandru Filip (Constanța).

Rezervă: Alina Ionela Peșu (Craiova).

Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București). Arbitru AVAR: Raul Constantin Ghingulescu (Lugoj).

Observatori: Constantin Stătescu (București) și Marian Salomir (Cluj).

https://fcpetrolul.ro/fc-petrolul-fc-voluntari-sansa-desprinderii/




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *