4.06.2024

Intervenție atipică, dar nobilă a pompierilor din Vălenii de Munte.Au salvat iedul căzut într-o canalizare


 În această dimineață, în jurul orei 07:20, un localnic din orașul Vălenii de Munte s-a prezentat la sediul detașamentului din același oraș și i-a rugat pe pompierii aflați în tura de serviciu sa îl ajute deoarece unul din animalele sale, un ied, a căzut încă de seara trecută într-o canalizare dezafectată și nu a reușit în niciun chip sa îl ajute sa iasă.
Salvatorii nu au stat pe gânduri, au anunțat imediat dispeceratul ISU Prahova cu privire la intervenția ce avea sa aibă loc și au pornit către strada Berevoiești, unde iedul aștepta să fie salvat.
Au urmat 5 ore de efort susținut al pompierilor, alături de cei veniți în sprijin, pentru salvarea animalului, care era extrem de înspăimântat, riscând ca în scurt timp să ajungă la epuizare. 
Au fost săpate peste 5 gropi pentru a putea ajunge la ied, pe o suprafață de aproximativ 50 m. În cele din urmă, eforturile au avut rezultat și au reușit să il extragă.
 A fost predat proprietarului, este sănătos și s-a întors la turma din care făcea parte.
Felicitări colegilor care au înțeles că orice viață are preț și că niciun efort nu este prea mare atunci când binele primează. 
Mulțumiri Primăriei Gura Vitioarei care a venit în sprijin cu excavatorul.
ISU PRAHOVA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *