4.06.2024

Prahova.Persoane depistate conducând autovehicule pe dumurile publice fără a avea acest drept


 La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 08.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălțești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comună, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de o femeie de 71 de ani, din municipiul București.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că femeia în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere eliberat de autoritățile din România.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducera unui vehicul fără permis de conducere. 
La data de 5 aprilie a.c, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza orașului, un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din orașul Sinaia.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.
La data de 5 aprilie a.c, în jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe Bulevardul Republicii din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ:Turdanews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *