4.22.2024

Ro2D2 pune Ploieștiul, Capitala Tineretului din România, pe harta mondială a performanțelor în robotică, marcând o componentă Internațională din programul Ploiești #LetsPLAY 2024

 


Comunicat de presă FJT PRAHOVA
Ro2D2 pune Ploieștiul, Capitala Tineretului din România, pe harta mondială a performanțelor în robotică, marcând o componentă Internațională din programul Ploiești #LetsPLAY 2024! 
Suntem onorați să anunțăm performanța extraordinară a echipei de robotică RO2D2 de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, la Campionatul Mondial de la Houston, America! RO2D2 a obținut 426 de puncte, un punctaj impresionant, la această competiție de anvergură mondială, distincțiile câștigate de aceștia la Houston fiind: 
- Vicecampioni Mondiali 
- Căpitani ai Alianței finaliste a Campionatului Mondial; 
- Căpitani ai Alianței câștigătoare a diviziei Ochoa; 
- Control Award Winner în cadrul diviziei Ochoa. 
Echipa de robotică s-a bucurat de sprijinul echipei Ploiești Capitala Tineretului din România 2024, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit, prin susținere financiară pentru experiența echipei la Houston, alocată de Consiliul Local și Primăria Municipiului Ploiești programului Ploiești Capitala Tineretului din România. 
Pe tot parcursul competiției, ne-am bucurat să fim alături de echipa de robotică prin promovare online pe rețelele de socializare în timp real și prin scrisori și mesaje de susținere. Suntem bucuroși să vedem că tinerii noștri ploieșteni sunt recunoscuți la nivel mondial și poartă cu mândrie steagul României peste ocean, iar noi suntem alături de ei, pentru a continua să strălucească și să inspire generațiile viitoare de tineri pasionați de tehnologie. 
Această realizare a adus Ploieștiul în atenția internațională, evidențiind excelența educațională și tehnologică din comunitatea noastră. 
Felicitări, RO2D2, pentru acest succes extraordinar! Suntem extrem de mândri de voi!
___________ 
Prin acest comunicat, dorim să ridicăm și un semn de exclamație (!!!) cu privire la personalitățile politice din comunitatea prahoveană, ca aceștia să nu își mai asume victoria echipei Ro2D2, fără să fi avut vreo contribuție sau să le fi oferit vreun sprijin tinerilor din Ploiești. Distinctiile câștigate de RO2D2 sunt rezultatul muncii tinerilor și mentorilor! Cerem respect pentru toate eforturile acestor tineri și să nu uităm că victoria, în primul rând, este a lor!
___________ 
Echipa Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *