6.21.2024

Accident rutier în Ploiești.Un autoturism a fost proiectat în doi stâlpi metalici

 

Astăzi după amiază, în jurul orei 11.15, la intersecția străzilor Alexandru Odobescu și Nicopole din Ploiești, s-a produs un accident rutier.

Două autoturisme au intrat în coliziune, unul a fost  proiectat în doi stâlpi metalici

”La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 11.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești, au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Ploiești a avut loc un accident rutier. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, la intersecția străzilor Alexandru Odobescu și Nicopole, din primele verificări reieșind faptul că impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani și un altul condus de o femeie, de 42 de ani. 

În urma impactului celor două autoturisme, cel condus de femeie ar fi fost proiectat în doi stâlpi metalici. 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 42 de ani și a unui pasager din autoturismul acesteia, fiind transportați la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.”-IPJ Prahova

Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *