6.20.2024

Evenimentul auto al anului este la Ploiești!

 


În perioada 21-23 iunie 2024, Asociația EURO SPIRIT și Retro Cars România, organizează, sub egida Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, „De la cal, la cai putere”, Ediția a II-a, un eveniment plin de grație și eleganță, care va aduce în prim-plan farmecul mașinilor de epocă, adevărate bijuterii mecanice pe 4 roți, și măiestria armăsarilor în cursele de trap, într-o atmosferă de poveste, la Complex Hipodrom Ploiești.

Proiectul este susținut de Retromobil, Cis Gaz, Fundatia Judeteana pentru Tineret Prahova, Observatorul Prahovean, Supermarket La Cocos, Ramatuelle, MRS Residence, Habau, Primăria Ploiești, Ploiesti Shopping City, Nepi Rockcastle, Autoklass, Eurial, ArhiServ, Consiliul Județean Prahova, Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești, Kit Metal, ELSTEF Trans, Vest Trans Rail, iCars România, HEVECO, Senapan, Alka România, Cup of Joy și Baupartner. 

În timp ce tehnologia avansează, iar epoca vitezei acaparează treptat atenția noastră, atât mașinile retro, cât și echitația emană un farmec aparte, păstrează vie amintirea unei epoci îndepărtate și atrag acele persoane care apreciază frumusețea clasică și care se află în căutarea unei experiențe deosebite. Dacă te numeri printre acestea, te invităm să faci cunoștință cu cele două lumi, la un eveniment unic în orașul Ploiești! 

Peste 200 de expozanți, muzica live, curse de cai și multe alte surprize! Acest eveniment special, dedicat iubitorilor de mașini retro și cai, va aduce împreună participanți din toată țara pentru a celebra istoria și frumusețea vehiculelor de epocă, alături de activități ecvestre și spectacole de excepție. Primirea expozanților se va face vineri între orele 10:00-14:00 și sâmbătă între orele 08:00-10:00. Expozanții vor rămâne în zona expozițională până duminică ora 17:00.

Ziua de vineri marchează începutul oficial al evenimentului cu primirea participanților între orele 10:00 și 14:00. La ora 14:00, porțile se deschid pentru public, iar atmosfera va fi completată de muzică jazz live și un DJ, pe lângă deschiderea food court-ului care va oferi o varietate de opțiuni culinare. 

Trecutul și viitorul se reunesc sâmbătă, 22 iunie, la eveniment, în prezența lui Dominic Marcu. Mașini retro și Tesla Model S Plaid de curse powered by BCR, o combinație de neratat la Complex Hipodrom Ploiesti. 

Iată aici întregul program al evenimentului: 

Vineri, 21 iunie 2024

- 10:00-14:00: Primirea participanților – Oportunitatea pentru participanți de a se înregistra și de a pregăti vehiculele pentru expunere.

- 14:00: Deschiderea oficială a evenimentului – Accesul publicului, deschiderea zonei de food court, DJ și jazz live.

- 21:00: Închiderea accesului public.

- 19:00: Recepție la Lacul Verde Resort – Un eveniment exclusiv pentru expozanți, sponsori și invitați, având un dress code retro. Invitați speciali: Ionuț Galani și Mircea Cazan, DJ. Vor fi acordate premii pentru cel mai bun outfit retro și o tombolă.

Sâmbătă, 22 iunie 2024

- 08:00-10:00: Primirea participanților.

- 10:00: Deschiderea evenimentului – Acces public, deschiderea zonei de food court, DJ și jazz live. 

- 12:00: Prezentare și demonstrații cai

- 14:00: Jurizare concurs excelență & prezentare exponate 

- 16:00: Treasure Hunt 

- 21:00: Închiderea accesului public.

- 19:00: Recepție la restaurantul La’Hipodrom – Eveniment exclusiv pentru expozanți, sponsori și invitați. Invitați speciali: Valentin Dinu, DJ Cristi și invitații săi, Dan Helciug cu MyQueen.

Duminică, 23 iunie 2024

- 10:00: Deschiderea evenimentului – Acces public, deschiderea zonei de food court, DJ și jazz live.

- Curse de cai și premiere cai 

- 14:00: Premiere concurs excelență 

- 15:00: Premiere „De la Cal la Cai Putere” 

- 17:00: Parada mașini retro – Hipodrom – Rond Caraiman 

- 18:00: Închiderea evenimentului 

Evenimentul „De la Cal la Cai Putere” promite un weekend memorabil, plin de activități diverse și atractive pentru toți iubitorii de mașini retro și cai. Cu spectacole ecvestre, prezentări de vehicule de epocă și multe alte surprize, acest eveniment va fi o celebrare a eleganței și puterii, de la tradiție la modernitate.

Sponsorii și partenerii media ai programului Ploiești #LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024 sunt:

SPONSORI: Ploiești Shopping City și Nepi Rockcastle, Alka, MRS Residence, Vest Trans Rail, Grupul Observatorul Prahovean, Heveco, Baupartner, La Cocoș, CIS GAZ, Senapan și ArhiServ.

PARTENERI MEDIA: Grupul Observatorul Prahovean, Actualitatea Prahoveană, Ploieștiul Nostru, Ploieștii.ro, DADA TV, RN TV - Republika News, Ziarul Incomod, Necenzurat PH, InfoPloieștiCity, Prahova Liberă, Știri Actuale, iCars România, Arte Fapte, Lace Magazine, Prahova Business, SunCity Radio.

Aici găsiți programul complet al eveniemntului, secțiunea de înscriere a mașinilor și alte informații: https://retrocarsromania.com/

De asemenea, pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție pe: 

contact@eurospirit.ro 

Radu Simionescu

0721368321

https://www.facebook.com/eurospirit

https://www.instagram.com/eurospirit/  

Nicoleta Iliescu- Coordonator PR și Comunicare al Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *