6.20.2024

IJP PRAHOVA.6 PERCHEZIȚII DOMICILIARE LA LOCUINȚELE UNOR PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA MAI MULTOR INFRACȚIUNI (video)

 

Update

În baza probatoriului administrat, față de doi bărbați cu vârstele de 44 și 57 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. 

Tot ieri, aceștia au fost prezentați unității de parchet competente, față de ei, cât și față de o femeie de 74 de ani, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Știre inițială

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații. 

Din cercetări, a rezultat faptul că cei 7 bănuiți, 3 femei și 4 bărbați, în perioada iunie 2022-Aprilie 2024, ar fi constâns psihic, în repetate rânduri, o femeie,  încercând să o oprească din a desfășura în condiții normale, administrarea, gospodărirea și vizitarea imobilului pe care îl deține, în municipiul Ploiești, în scopul de a ocupa terenul. 

La sediul unității de poliție au fost conduse mai multe persoane, în vederea audierii. 

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *