6.27.2024

Prahova. Activitate de educație pentru promovarea integrității la Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova

 

La data de 27 iunie 2024, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Prahova au desfășurat o activitate pentru promovarea integrității cu personalul Inspectoratului de Muncă Teritorial Prahova, la sediul acestei instituții din Municipiul Ploiești.

Activitatea, care a avut un caracter interactiv, s-a subscris acțiunilor de colaborare a Direcției Generale Anticorupție cu alte instituții, în vederea promovării principiilor etice, a bunelor conduite și a integrității funcționarului public din România.

De asemenea, expunerea a vizat și prezentarea unor elemente de bază privind conflictul de interese, noțiunea de avertizor în interes public și măsuri preventive anticorupție.

Cu această ocazie au fost diseminate participanților, aproximativ 50 de persoane, materiale cu mesaje de promovare a integrității.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Prahova al cărui sediu se află în Ploiești, str. Gheorghe Doja nr.119, jud.Prahova, telefon/fax 0244.529.654.

Cetățenii județului Prahova care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa prahova.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE PRAHOVA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *