6.22.2024

Prahova.Conducători auto scoși din trafic, după ce au fost depistați la volan sub influența alcoolului

 

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 17.15 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în municipiu, au fost sesizați despre faptul că în municipiu, circulă un autovehicul al cărui conducător auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice. 
În urma verificărilor efectuate, pe strada Brebenei a fost oprit, pentru control autoturismul în cauză, la volan fiind identificată o femeie de 34 de ani, din municipiu. 
Întrucât emana halenă alcoolică, femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
La data de 22 iunie a.c., in jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe Bulevardul Independeței din municipiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, a  intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, care circula pe strada Maramureș. 
La testarea cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, în cazul tânărului de 24 de ani, aparatul a indicat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
De asemenea, cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. 
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *