7.06.2024

Inspectoratului Județean de Poliție Prahova desfășoară activități în colaborare cu Serviciul de Probațiune Prahova, în beneficiul persoanelor care au fost condamnate pentru infracțiuni la regimul rutier

 

Activități desfășurate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova în cadrul protocolului de colaborare cu Serviciul de Probațiune Prahova pentru siguranța traficului rutier
Inspectoratului Județean de Poliție Prahova desfășoară activități în colaborare cu Serviciul de Probațiune Prahova, în beneficiul persoanelor care au fost condamnate pentru infracțiuni la regimul rutier.
În baza protocolului, ambele instituții își unesc eforturile pentru a sprijini reintegrarea socială a persoanelor condamnate, scopul principal fiind reducerea recidivei și educarea acestora în privința respectării normelor rutiere și adoptarea unui comportament responsabil la volan.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalităţii împreună cu reprezentanții Serviciului de Probațiune Prahova au desfășurat la data de 4 iulie 2024  o nouă activitate în cadrul proiectului, menită să sprijine persoanele aflate sub supraveghere pentru infracțiuni la regimul rutier, asigurându-se că aceștia respectă condițiile impuse de instanță și normele rutiere.
Activitățile desfășurate au o importanță deosebită pentru creșterea siguranței în trafic. Prin monitorizarea și educarea persoanelor condamnate pentru infracțiuni la regimul rutier reușim să reducem riscul de recidivă și să promovăm un comportament rutier responsabil. 
Prin educație, monitorizare și sprijin, ne dorim să prevenim recidiva și să creăm un mediu rutier mai sigur pentru toți participanții la trafic.
IJP PH


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *