7.09.2024

Summer Sales by your own rules la Ploiești Shopping City: reduceri de până la 60% și experiențe unice în SPOT

 

Vara aceasta bucură-te de libertatea de a-ți crea propriile experiențe la Ploiești Shopping City! Centrul comercial te invită să explorezi reducerile spectaculoase de sezon și să faci refresh în garderobă după propriile reguli.
În perioada 10 iulie – 10 august, vizitatorii Ploiești Shopping City pot profita de reduceri de până la 60% în magazinele lor preferate. Printre brandurile care au pregătit super discounturi se numără BUZZ, Sport Vision, Various Brands, GRID, Sizeer, Adidas, Office Shoes, Reserved, House, Cropp, Tezyo, Grixx, Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Bershka, H&M, Opticris, Colin’s, Benvenuti, Anna Cori, Deichmann, Bigotti, Lynne, BSB, Jolidon, Douglas, Marionnaud, Noriel, Intersport, Hervis, LC Waikiki, New Yorker, Tom Tailor. La Optiblu și Optiplaza reducerile ajung până la 90% la rame și ochelari de soare.
SPOT by your own RULES
Mai mult, în perioada Summer Sales, utilizatorii aplicației SPOT au acces la super premii! Tot ce trebuie să facă este să scaneze bonurile de cumpărături în aplicație, să strângă punctele de loialitate și să acceseze premiile pentru distracție în gașcă și experiențele de festival. Printre acestea se numără boxe portabile JBL, abonamente la festivaluri și experiențe suprarealiste, dar și produse de beauty pentru un look cool de vară.
Vara aceasta, fiecare vizită la Ploiești Shopping City este o oportunitate de a trăi momente unice și de a te exprima liber.
Mai multe detalii despre oferte sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro
Comunicat de presă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *