10.10.2024

AMPLĂ ACȚIUNE, DE TIP RAZIE, DESFĂȘURATĂ DE POLIȚIȘTII PRAHOVENI ÎN COMUNELE ARONDATE SECȚIEI 2 POLIȚIE RURALĂ FLOREȘTI

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au desfășurat , joi, o acțiune de amploare, de tip razie, în comunele Filipeștii de Pădure și Filipeștii de Târg, aflate în competența Secției 2 Poliție Rurală Florești.  La această acțiune participă peste 60 de efective din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice și arme, explozivi și substanțe periculoase. 

De asemenea, acțiunea a fost sprijinită de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și ai Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești. 

Activitatea de joi a avut drept scop principal prevenirea și combaterea infracțiunilor, cu precădere a celor comise cu violență, combaterea infracțiunilor de furt, a tâlhăriilor, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii și identificarea bunurilor care fac obiectul unor măsuri legale. Totodată, se urmărește creșterea disciplinei rutiere, prin prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente cu urmări grave, fiind efectuate mai multe filtre rutiere.

Concomitent, au fost desfășurate activități în unitățile de învățământ din cele două comune aflate în atenția polițiștilor. 

Astfel de acțiuni punctuale, cu efective marite, sunt organizate și desfășurate permanent în județ, pentru descurajarea elementelor infracționale de orice fel.

În video-Inspector principal de poliție Bulei Laura Elena- Șeful Secției Rurale de Poliție Florești

IPJ PRAHOVA





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *