10.10.2024

IPJ PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV.9 OCTOMBRIE 2024

Bărbat reținut pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice


Polițiștii din cadrul poliției Municipiului Ploiești, la data de 8 octombrie, în jurul orei 23:00 au fost sesizați de către o femeie de 35 de ani cu privire la faptul că se află la volanul unui autoturism, în municipiul Ploiești și că un cetățean aruncă cu pietre în acesta.

Din verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat, fără un motiv anume, ar fi aruncat cu o piatră în autoturismul apelantei,  producând distrugeri la nivelul geamului uneia dintre portierele autoturismului.

Totodată, același bărbat ar fi aruncat cu pietre către alte două autoturisme care se aflau staționate, pe Bulevardul Republicii, producând distrugeri la nivelul portierei, lunetei și stotopului acestor două autoturisme.

La fața locului a fost găsit bănuitul, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Ploiești, iar în baza probatoriului administrat acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, la data de 7 octombrie, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla un exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiul Ploiești au oprit, pentru control, pe Șoseaua Vestului un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din comuna Provița de Sus.

Au fost efectuate verificări în bazele de date, constatându-se faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Pe locul din dreapta al autoturismului se afla soția bărbatului, o femeie de 51 de ani care i-ar fi încredințat soțului autoturismul, deși cunoștea că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

La data de 8 octombrie, polițiștii Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au constatat o infracțiune de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, în jurul orei 15.45, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Valea Călugărească au oprit un autocamion al cărui conducător auto avea o deplasare sinuoasă.

La volan, a fost depistat un bărbat de 55 de ani din Republica Moldova, care emana halenă alcoolică.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,31 mg/alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitatea situației de fapt.

Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești, la data de 8 octombrie, în jurul orei 17.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiu au oprit, pentru strada Pădurii un moped condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Ploiești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că tânarul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, vehiculul nu figura ca fiind înregistrat la Primărie.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitatea situației de fapt.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi, la data de 8 octombrie 2024, în jurul orei 19.45 au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar celălalt conducător auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabili faptul că apelantul, un bărbat de 40 de ani, din comuna Scorțeni ar fi parcat autoturismul în fața imobilului său, mergând la magazinul de lângă domiciliu, iar la un moment dat un alt autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul acestuia.

La volanul celuilalt autoturism se afla o femeie de 44 de ani care emanah halena alcoolică.

În urma accidentului nu au rezultat victime.

La testarea cu aparatul etilotest a femeii, acesta a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

În noaptea de 8 spre 9 octombrei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Sinaia au constatat o infracțiune de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în oraș au oprit, pentru strada Frasinului, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din stațiune care emana halenă alcoolică.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,00 mg/alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitatea situației de fapt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *