10.14.2024

Concurs de orientare organizat de Echipa de robotică InfO(1)Robotics și Clubul de drumeție și ecologie montană SprEVârf din Colegiul Național Ion Luca Caragiale , la Grădina Botanică Bucov


 Echipa de robotică InfO(1)Robotics și Clubul de drumeție și ecologie montană SprEVârf din Colegiul Național Ion Luca Caragiale au plăcerea de a vă invita să luați parte la un eveniment special ce va avea loc pe data de 20 octombrie 2024, la Grădina Botanică Bucov. 

Evenimentul este un concurs de orientare, tip Treasure Hunt, cu un concept inovator, care pune în valoare pasiunea pentru natură și ecologie. Participanții la acest eveniment vor avea oportunitatea de a experimenta provocările orientării, precum și de a contribui la protecția mediului înconjurător. 

Data: 20 octombrie 2024

Ora: 14:00

Locație: Grădina Botanică Bucov 

Evenimentul are ca scop promovarea educației tehnologice și a conștientizării asupra protecției mediului în rândul tinerilor. Participanții vor putea să-și testeze abilitățile în cadrul concursului de orientare, să descopere comorile naturii și să învețe mai multe despre frumusețea și fragilitatea mediului înconjurător. 

Comunicat:Echipa de robotică InfO(1)Robotics 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *