10.10.2024

#HAILACENTENAR.Coordonatele zilei de 12 octombrie 2024


 Doar câteva zeci de ore ne mai despart de ziua de sărbătoare a petroliștilor! Sâmbătă, 12 octombrie, în jurul și în interiorul stadionului „Ilie Oană” vom avea parte de momente cu adevărat speciale, pe care niciunul dintre adevarații petroliști nu are voie să le rateze!

Ce ne asteapta în afara stadionului!

Începând de vineri seară, de la ora 22.00, segmentele străzilor Stadionului, de la biserică și până la intersecția cu strada Alexandru Vlahuță, și Alexandru Vlahuță, până la intersecția cu strada Mihai Bravu, vor fi închise traficului rutier, pentru a putea face loc amenajărilor necesare evenimentelor ce se vor derula sâmbătă.

Astfel, toti ploieștenii se vor putea bucura de următoarele atracții, la care accesul este liber:

de la ora 12.00 – o zonă generoasă de Street Food! Mexican Bizness, Delicii pe Roți, Miss Grill, Surf’n’Fries, Bubble Tea Efe Universe, Italian Job, Greek Taverna, Best fucking Chicken, Pun Dragoste Foodtruck, Synergia Coctail Bar, Panino Sandwiches, Jerrys Pizza, Holly Pita, Sare și Piper îi vor bucura pe ploieșteni cu produsele lor delicioase.

în jurul orei 15.00 – Zurlii vine să-i distreze pe micii fani ai „lupilor”, pe scena ce va fi amplasată la intersecția străzilor Stadionului, Pielari și Alexandru Vlahuță! De asemenea, pe parcursul zilei, atmosfera va fi întreținută de DjYanis!

alături de noi va fi și Superbet, sponsorul principal al Superligii, cu un Fan Zone amenajat lângă stadionul „Ilie Oană”! „Robokeeper” și „Trophy Point” vă asteaptă pe parcursul zilei, iar în pauza meciului vom avea, pe teren, SuperConcursul „Volley Challenge”!

Ce ne asteaptă în interiorul stadionului!

Și mai multe surprize și un adevărat spectacol fotbalistic!

Porțile arenei se vor deschide la ora 17.00 și va recomandăm să vă ocupați locul pe „Ilie Oană” din timp, astfel încât să nu pierdeți nimic din show-ul ce va debuta la scurt timp după ora 18.00.

Vom face cunoștință cu cele două echipe, vom asculta imnul dedicat Centenarului, ne vom bucura de revederea cu cei care au scris la propriu istoria Petrolului, nu-i vom uita nici pe cei care nu mai sunt alături de noi, iar imnul atât de iubit ne va pregăti de startul întâlnirii cu oaspeții noștri olandezi de la Vitesse Arnhem, programat pentru ora 19.00.

Și nici nu știți ce mai urmează! O coregrafie cum nu s-a mai văzut în România, un moment special care va marca, la 19.24, Centenarul, un show de lasere spectaculos în pauza întâlnirii și un joc de artificii fastuos după fluierul final! Și nu plecăm acasă nici după încheierea artificiilor, pentru că, de la 21.45, vă invităm să urmărim împreună, pe cele două tabele ale stadionului, în direct, partida Cipru – România! Iar zona de streetfood din jurul stadionului rămâne deschisă până spre miezul nopții, așa încât să mai puteți povesti, alături de cei dragi, ziua memorabilă la care tocmai ați fost martori!

Desigur, niciun petrolist adevărat nu poate să stea acasă sâmbătă, 12 octombrie! Biletele pentru spectacolul din interiorul stadionului se pot găsi la casa de bilete, deschisă vineri, între orele 14.30-19.00, și sâmbătă de la ora 10.00, dar și online, accesând www.iabilet.ro.

Iată și câteva reguli de care trebuie să ținem cont:

zona de StreetFood se va deschide la ora 12.00, iar pentru evenimentele din interiorul stadionului, accesul va fi permis începând cu ora 17.00.

Accesul publicului spectator se va face pe la porțile de acces ale tribunelor/peluzelor conform biletelor achiziționate (Tribuna 0 și Tribuna 1 – Str. Stadionului și Str. Alexandru Vlahuță; Tribuna 2 și Peluza 2 – Strada Mihai Bravu; Peluza 1 „Ilie Oană” – Str. Alexandru Vlahuță).

Copiii cu vârsta de până la 7 ani au accesul gratuit în interiorul stadionului, cu condiția să fie însoțiți de un adult și fără a avea locul asigurat.

Nu este permis accesul cu:

băuturi și produse alimentare achiziționate din afara perimetrului locației

sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve

scaune

umbrele

arme, obiecte contondente, lanțuri

rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o foaie A4

căști de motociclist

droguri

este permis accesul cu medicamente necesare tratamentului, într-o singură doză și pe baza prescripției medicale.

materiale inflamabile sau explozive

orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți. Această listă nu este una exaustivă, organizatorul având dreptul de a interzice accesul în măsura în care obiectul deținut de participant ar putea să pericliteze siguranța altor participanți sau ar prezenta un pericol pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului.

Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.

Achiziționarea băuturilor și produselor alimentare

Atât în afara stadionului, cât și în interior, veți avea la dispoziție puncte de desfacere pentru procurarea de băuturi și produse alimentare. În incinta stadionului, toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Băuturile alcoolice și energizantele vor fi comercializate, conform prevederilor legale, doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Parcare

Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori așteptați și în absența locurilor de parcare, organizatorii recomandă evitarea deplasari cu autoturismele către locul de desfășurare al evenimentului.

 https://fcpetrolul.ro/coordonatele-zilei-de-12-octombrie/?fbclid=IwY2xjawF1GxNleHRuA2FlbQIxMAABHdqtlY5dh6zn283QuC36d06Y-tfgQ-0R8e8GBUGuK-UWcozHL3fQiA7TuQ_aem_qLY0ZtdPU1CkeqaxKMEsUw

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *