10.22.2024

Săptămâna Antreprenoriatului pentru Liceeni


 Săptămâna Antreprenoriatului pentru Liceeni, editia a XI a, va avea loc între 11 și 17 noiembrie 2024. Ca în fiecare an, 500 de elevi de liceu sunt așteptați să participe la eveniment.

Săptămâna Antreprenoriatului pentru Liceeni este un eveniment dedicat elevilor de liceu, din Prahova și vecinătăți, care le oferă oportunitatea de a învăța despre antreprenoriat prin diverse activități și workshop-uri.
Acesta este organizat de Asociatia Un Strop de Fericire, susținut de Metigla, sponsorul strategic al asociației, dar și de alte companii care cred în ideea propusă de noi, că împreună, prin astfel de oportunități de învățare, pregătim tinerii pentru viitoarea carieră, pentru piața muncii și pentru viitor.
Iată un rezumat al evenimentelor planificate anul acesta:
• 11 noiembrie: Deschidere oficială
• 12 noiembrie: Workshop Plan de Afacere
• 13 noiembrie: Vizită de studiu la companie
• 14 noiembrie: Concursul de Idei de Afaceri
• 15 noiembrie: Vizită de studiu la companie
• 16 noiembrie: Human Library – inspirație pentru viitoarea carieră cu antreprenori din domenii diverse
Tinerii care doresc să participe sunt invitați să urmărească paginile noastre de social media pentru înscriere sau să contacteze profesorul de antreprenoriat din școala.
Deasemena, dacă esti antreprenor sau conduci o companie, dacă dorești să te implici alături de echipa noastră în realizarea unui eveniment de educație antreprenorială pentru liceeni, te rugam să ne contactezi.
Asociația Un Strop de Fericire (AUSF /  www.stropdefericire.ro),  este o organizație nonprofit care crede în schimbarea lumii prin implicare, educație și prin puterea tinerilor.
 
De 11 ani, în județul Prahova, asociația susține prin programele ei educația și spiritul antreprenorial, crează pentu tineri oportunități de învățare practică și implicare în comunitate. Prin cunoaștere și dezvoltare personală, asociația ajută tinerii să devină mai buni și pregătiți pentru viitor.
Comunicat:
Asociatia Un Strop de Fericire




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *