2.15.2015

Trupa ploieşteană “Băieţii “s-a calificat în finala Eurovision România 2015



Trupa ploieşteană Băieţii a demonstrat că atunci când ai o mare pasiune pentru muzică, ambiţie, dăruire şi depui multă muncă îţi poţi îndeplini un vis.
 Andy, Răzvan şi Alecu au obţinut o performantă imensă pentru o trupă relativ nou apărută, cât şi pentru oraşul Ploieşti.
“Băieţii “s-au calificat în finala etapei naţionale a Eurovisionului - Craiova 2015.
Single-ul lor “Dragoste în lanţuri” a primit multe voturi din partea juriului şi a fost aleasă una dintre cele mai bune piese înscrise în concurs, piesa clasându-se în cele 12 melodii selectate pentru finală care va avea loc la Craiova pe data de 8 martie.
Finală transmisă în direct de TVR.
Băieţii au fost surprinşi şi bucuroşi la aflarea veştii şi au ţinut să mulţumească fanilor şi tuturor celor care le-au fost alături în debutul lor.
Reamintim că Răzvan, Andy şi Alecu au decis să întemeieze trupa “Băieţii” într-o seară de karaoke, iar succesul a venit instantaneu.
Piesa “Dragoste în lanţuri” este compusă de Liviu Varciu şi Stereomilk şi are aproximativ 230.000 vizualizări pe canalul youtube.com.
“Le mulţumim fanilor, celor care au avut încredere în noi şi ploieştenilor, pentru că au fost alături de noi, încă de la început.
Vă aşteptam, pe 8 martie, la Craiova, pentru a ne susţine în marea finală “, au declarat (în exclusivitate) pentru InfoPloiestiCity, “Băieţii “.
Piesa o puteţi asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=vEzqmfdXrPw
Cei 12 finalişti sunt:
Luminiţa Anghel, Alexa şi Aurelian Temişan, Voltaj, Băieţii, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee şi CEJ.
Piesele finaliste au fost anunţate joi 12 februarie a.c. într-o conferinţă de presă la care au participat, printre alţii, Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision, Lia-Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului şi o parte dintre finalişti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *