11.12.2015

EXCLUSIV ! Tânărul arbitru ploieştean, Bogdan Ciocoiu a luat bătaie la şcoală, de la un golan.

UPDATE :

Ieri ( joi 12 noiembrie 2015 ) lui Musat Razvan,cel care l-a agresat pe Bogdan Ciocoiu i-a fost intocmit dosar penal pentru lovituri si alte violente .



Miercuri, în incinta CN " Toma N.Socolescu " tânărul arbitru ploieştean, Bogdan Ciocoiu (elev în clasa a 10 a) a fost agresat pe scările Liceului mai sus amintit, de către Muşat Răzvan (19 ani), elev în clasa a 9 a seral.
Muşat i-a aplicat lui Bogdan 4 pumnii în zona umărului şi în spate, însă din fericire, Ciocoiu având pregătire fizică nu a căzut pe scări.
De la ce a început scandalul?
În jurul orelor 13.20, Bogdan Ciocoiu s-a dus la doamna directoare a CN " Toma N.Socolescu ", doamna profesor Avramescu Rodica pentru a-i spune că " Pe data de 10 noiembrie 2015, Muşat Mihai Răzvan i-a aplicat o gaură de cercel în zona abdominală a unei colege (în vârstă de 17 ani) în clasă, apoi s-a urcat pe catedră şi a înjurat-o pe profesoara de franceză " (n.r. Mihaela Andronescu), aşa cum ne-a declarat Bogdan Ciocoiu.

Miercuri, în timp ce Bogdan Ciocoiu, urca pe scări a fost prins de Muşat, acesta din urmă i-a dat 4 pumni şi l-a împins pe scări.

Conform victimei, o echipă operativă de poliţie s-a deplasat la şcoală, a luat câteva declaraţii, atât elevului agresat, directoarei instituţiei şi câtorva martori însă fără a se lua o măsură legală (amendă sau avertisment), urmând ca în decursul zilei de azi, Bogdan Ciocoiu să se prezinte la secţia 2 de Poliţie Ploieşti, pentru a depune o plângere penală.

În cursul dimineţii de azi, Bogdan Ciocoiu ne-a declarat că a fost la IML Prahova pentru a-şi scoate certificat medico - legal, certificatul urmând să fie eliberat, joia viitoare (19 noiembrie).

Vom reveni cu amănunte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *