7.14.2016

Lui Vivi Răchită i se “rupe” de presă. Şi nouă de... el.

foto:deprahova.ro


Acest “mare “ ( fost ) fotbalist şi “nume greu “în istoria echipei Petrolul Ploieşti, actualul consilier (ilegal) a lui Adrian Dobre, Vivi Răchită, ca despre ele este vorba, se consideră mult mai ploieştean decat noi toţi.

Vivi (tipul acela care a acordat un interviu pentru GSP în anul 2004, ca adevărata sa afirmare a fost la Steaua (probabil actuala FCSB), iar prin atitudinea sa, s-a facut singur de ras .
Acest personaj a spus într-o discuție avută cel mai probabil într-un birou din  primărie ” mi-se rupe mie pixul de ce scrie în ziare”.
Care pix,nu stie nimeni ... 
Presa locală trebuie să reacţioneze.

 Deoarece a fost “jignită “toată presa din Prahova, stimabilului domn Vivi Răchită a dovedit ce fel de om este, mai mult... a “pătat “ imaginea Primăriei mun. Ploiești.

Probabil domnul Vivi Răchită nu ştie că Primăria mun. Ploiești şi nici stadionul” Ilie Oană” nu sunt “moşia “dansului, iar ziariștii ploieșteni trebuiesc trataţi cu respect şi admiraţie.

 Vivi Răchită, este consilier al primarului mun. Ploieşti și reprezentant al Primăriei Ploiești, însă a confundat aceasta instituţie, cu un maidan.
Nu stim cu ce drept ocupa aceea functie,dar nu este treaba noastra , ci a autoritatilor competente .

Să-ţi fie ruşine, Valeriu Răchită.

Înregistrarea audio o găsiţi aici: https://www.ziarulincomod.ro/vivi-rachita-mi-se-rupe-mie-pixul-de-ce-scrie-ziare-audio/

Vivi Răchită se crede stăpân pe “Ilie Oana “.

Potrivit presei din Ploieşti, (presa de care i-se rupe lui Vivi) în realitate, el este cel care a interzis accesul “generaţiei de aur “ a echipei Petrolul Ploieşti în sala de conferinţe a stadionului, pentru conferinţa de presa din data de 4 iulie.

Deși la acel moment circula zvonul că vin aii aparţine directorului CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu.

Potrivit unor surse Vivi Răchită, i-a spus, atunci lui Cezar Stoichiciu “nu se poate” pentru că noul primar al Ploiestiului nu și-ar fi dat acordul..

Cum au stat lucrurile atunci?

Potrivit www.ziarulincomod.ro, vineri, pe 1 iulie, fostele glorii ale Petrolului au depus o solicitare la CSM Ploiești (administratorul de drept al stadionului “Ilie Oana “), pentru a închiria sala de conferinţe pe data de 4 iulie.

 “CSM Ploieşti nu are un tarif prestabilit sau o procedură de închiriere a sălii “.

Cezar Stoichiciu (n.r. director CSM) a redirecționat cererea către Primăria Ploiești.

Surpriză...

Tot pe 1 iulie, Vivi Răchită i-a spus lui Cezar Stoichiciu că nu are voie să închirieze nimic până când nu își dă acordul primarul și că trebuie să aștepte ca Departamentul Juridic să decidă dacă poate fi închiriata sala.

Oficial se aştepta un răspuns de la Juridic, însă tot vineri, Răchită i-a trimis un mesaj lui Stoichiciu în care i-a transmis ironic și sec că cererea este respinsă. “Se rezolvă. Nu se poate”, este mesajul pe care Vivi Răchită i l-a trimis directorului CSM.

Luni, 4 iulie, Cezar Stoichiciu l-a sunat de mai multe ori pe Răchită, Vivi i-ar fi spus directorului CSM, să aştepte acordul primarului. Stoichiciu a întrebat atunci de primarul Adrian Dobre, în speranța că acesta va rezolva problema și își va da acordul, dar Vivi Răchită i-a spus că primarul este plecat la o ședință la București și, prin urmare, nu își poate da acordul. Numai că Răchită știa încă de vineri că se va ajunge în această situație și că gloriile Petrolului vor rămâne pe dinafară, dovadă fiind mesajul pe care i l-a trimis lui Stoichiciu, că “nu se poate”.

Vivi Răchită a mințit cu nerușinare în toată această situație, în care a lăsat impresia că este “stăpânul” stadionului. A interzis accesul gloriilor pe Ilie Oană, dar când a fost vorba ca el să facă o conferință de presă, acest lucru s-a putut fără nicio problemă. Cu două săptămâni înainte, pe 14 iunie, Vivi Răchită a ținut o conferință de presă la stadion, fără să ceară acordul Primăriei sau al Clubul Sportiv Municipal, s-a dus pur și simplu pe Ilie Oană și a ținut conferința, de la sine-putere.

Iată cum Vivi Răchită, după ce a distrus echipa Petrolul Ploiești, a dat-o pe mâna lui Daniel Capră și a încasat un salariu de 10.000 euro de la Primărie, în perioada când era antrenorul echipei, acum crează tensiuni între conducerea Primăriei Ploiești și conducerea CSM, prin minciunile sale și prin puterea pe care și-o atribuie singur.

Potrivit unor surse din Primărie, Vivi Răchită, pe baza convenției sale prin care este consilier al primarului pe probleme de sport, trebuie să se ocupe de două proiecte, Petrolul și sportul în școli. Nicidecum acesta nu are atribuții în ceea ce privește Clubul Sportiv Municipal sau accesul pe stadionul Ilie Oană. Așadar, rămâne întrebarea: cum de își permite Vivi Răchită să decidă cine intră pe stadion?

P.S. Îl întrebăm şi noi pe “segnor “Vivi Răchita cum îşi permite “maria să “... să sfideze toţi iubitorii fotbalului ploieştean şi să dicteze cine intra pe “Ilie Oana “?

Îi reamintim lui Vivi ca stadionul “Ilie Oana “aparţine tuturor ploieştenilor şi nu este “moşia “să.

Sper şi cred, ca într-o zi o să ni-se rupă şi nouă... de existenţa ta Vivi...



P.P.S.Probabil Adrian Dobre, face apel la bunul său simţ şi îl trimite "acasă" pe Vivi... apoi îl poate durea şi în creion, dar să nu o facă pe mulţi bani publici.

                                                                                                 Un lup galben

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *