8.02.2016

Lupii galbeni au făcut show la prezentarea “Noului Petrolul “. (foto si video )


Marţi 2 august 2016, stadion “Ilie Oana “, ora 19 .00...
Noul Petrolul şi-a prezentat echipa, în faţa a circa 4.000 de suporteri “petrolişti “ care au luat cu asalt tribuna 1 şi au declanşat fiesta.
Până la prezentarea oficială a noii echipe şi până la show, au fost invitate pe gazon grupelor de copii şi juniori ai clubului, care vor trece în administrarea CSM Ploieşti. Pe marginea terenului, în zona băncilor de rezerve au fost Mircea şi Virgil Dridea, Eduard Iuhas, Cămil Oprişan, Decu şi Silviu Crângaşu, Ion Cojocaru, Constantin Ştefan sau Nicolae Nuţă, nume grele în istoria Petrolului Ploieşti.

Şi... a început prezentarea echipei.
Inegalabilul crainic Mircea Baganagiu, i-a prezentat pe rând, pe 33 de fotbalişti care vor juca pentru Petrolul 52 Ploieşti în noul sezon al Ligii A Prahova, dar şi staff-ul tehnic a lui Octavian Grigore respective preşedintele clubului, Cristi Vlad.
„Vreau să vă spun că nu am cuvinte. Pentru mine este un moment extrem de greu dar şi, în acelaşi timp, extrem de important. E important pentru că este momentul unei reconstrucţii, al unui Petrolul curat, format din ploieşteni, pentru ploieşteni. Vă mulţumesc din suflet că sunteţi alături de noi, pentru că avem nevoie de dumneavoastră în acest proiect. Petrolul nu moare şi nu va muri niciodată!” a spus emoţionat, Cristi Vlad, înainte de începerea primului antrenament al “găzarilor “.
„Iubim zilele în care ne întâlnim cu toţii în peluze, să ne vedem fraţii cum cântă cu zâmbetul pe buze!”, „Iubim Petrolul, berile şi zilele cu soare şi dacă ne-am întâlnit din nou e clar: PETROLUL NU MOARE!” au afişat un mesaj suporterii, în momentul în care tot lotul s-a strâns la mijlocul terenului, pentru a începe antrenamentul.

Şi... a început show-ul suporterilor.
O “ploaie “de torţe, petarde şi fumigene, au inundat tribuna, amintindu-ne cu regret sau cu bucurie de marile meciuri din Liga 1 sau Europa League.


Primul antrenament, 33 de jucători.

După show-ul pirotehnic, a început antrenamentul.
Antrenorul “lupilor “Tăvi Grigore a avut 33 de fotbalişti, la antrenament, însă nu vor fi păstraţi toţi.
9 jucători de la centrul de copii al Petrolului, jucători de prin judeţ, printre care Adrian Gheorghe sau Dragoş Gheorghe (CS Blejoi), Ionuţ Marinică (Metalul Plopeni), Vladimir Butufei şi Decebal Nae (CS Păuleşti), Răzvan Catană (CS Vălenii de Munte), Bogdan Năstase şi Georgian Păun, (CS Ştefăneşti), respectiv Claudiu Tudor, CS Snagov.

Echipa prezenta la reunire a fost următoarea:
Portari: Adrian Ghorghe, Ionuţ Marinică, Ivan Vanghele, Corneliu Anica
Răzvan Catană, Andrei Oprea, Ionuţ Crăciun, Mihai Velisar, Claudiu Tudor, Decebal Nae, Georgian Păun, Dragoş Gheorghe, Bogdan Năstase, Bebe Lemnaru, Claudiu Ghiocel, Cosmin Lambru, Tiberiu Niţescu, Alberto Olaru, Vladimir Butufei, Michele Jipa, Silviu Lazăr, Eugen Rudaru, Valentin Ţicu, Cătălin Burlacu, Vlăduţ Şişu, Valentin Ursu, Ricardo Constantinescu, George Moruz, Constantin Forneţ, Dănuţ Iancu, Ionuţ Pârvu, Dragoş Stroe.
Staff-ul echipei:
Octavian Grigore (antrenor principal), Nae Constantin (antrenor secund), Gheorghe Liliac (antrenor portari), Marius Haită (preparator fizic).
Laurenţiu Bulata (medic) .
Abonamentele vor costa între 100 şi 400 lei, biletele 6 lei.
Conducerea echipei s-a gândit şi la un plan tarifar pentru cei care doresc să încurajeze echipa “acasă” în noul sezon al Ligii A Prahova.
Tariful fiind următorul:
6 lei biletul - intrare generală.
105 lei la Tribună a II-a şi Peluze.
 205 lei la Tribună 0 şi 405 lei la Loje (5 lei - preţul de producere a cardului).
 Primul meci pe “Ilie Oana “.
Teoretic pe 20 august, “lupii galbeni “vor juca primul meci “acasă “cu AS Tufeni Băicoi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *