9.04.2016

COMUNICAT DE PRESĂ . Continua activitatea de dezinsecție pe domeniul public al municipiului Ploiești.



Primăria municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, aduce la cunoștința cetățenilor că, în perioada 05 – 15 septembrie 2016, se va desfășura activitatea de dezinsecție pe domeniul public al municipiului Ploiești.
Astfel, acțiunea, ce se întinde pe durata a două săptămâni, va avea ca prim obiectiv zona unităților de învățământ din municipiu, urmând ca a doua etapă să se deruleze în zona unităților spitalicești și ulterior pe domeniul public al municipiului Ploiești.
Activitate va fi derulată de către operatorul acestui serviciu, SC Coral Impex SRL și se va realiza cu utilaje portabile, conform contractului de concesionare a serviciului public de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în municipiul Ploiești.
Facem precizarea că, pentru o eficiență crescută, activitatea de dezinsecție trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public cât și privat. În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității pe domeniul public.
În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de dezinsecție va fi prelungită.
Totodată, aducem la cunoștință crescătorilor de albine să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar Primăria municipiului Ploiești și operatorul serviciului public de deratizare, dezinsecție și dezinfecție fiind absolvite de orice responsabilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *