duminică, 4 septembrie 2016

Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“, a ajuns la cea de-a III-a ediţieCasa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în data de 17 septembrie 2016, Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“, ajuns la cea de-a III-a ediţie. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 15.00, în sala de concerte „Ion Baciu“ a Filarmonicii „Paul Constantinescu“ din Ploiești, instituţie care este partener în cadrul acestei manifestări. Concursul este destinat interpreţilor cu vârsta între 15 şi 30 de ani. Înscrierile se fac până pe 5 septembrie 2016. Dosarul de înscriere, care va fi trimis pe adresa instituţiei din Ploieşti, strada Democraţiei nr. 60-62, va conţine următoarele documente:
-       Fişa de înscriere;
-       Partiturile pieselor ce vor fi interpretate în concurs: 1. o doina sau baladă; 2. o piesă cu acompaniament instrumental; 3. o piesă de rezervă, încadrabilă la punctul 2;
-       Elevii şi studenţii vor trimite copie după carnetul de elev sau student, vizat la zi.
Documentele mai sus menţionate pot fi trimise şi pe fax, la 0244/ 578148, sau, în copii scanate, la adresa de e-mail: secretariat@casadecultura.ro.
Pe întreg parcursul festivalului participanţii şi interpreţii vor fi acompaniaţi de Orchestra Populară “Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu“, sub bagheta dirijorului Marian Dovâncă.