miercuri, 19 octombrie 2016

MedLife inaugurează prima hyperclinică la Ploiesti , în centrul comercial Winmarkt .

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță deschiderea primei clinici din Ploiești, în centrul comercial Winmarkt Ploiești. Hyperclinica MedLife Ploiești pune la dispoziția ploieștenilor servicii integrate de ambulatorimagistică șianalize de laborator, toate sub același acoperiș.
Noua unitate este rezultatul unei investiții de peste 700.000 de euro și oferă pacienților investigații și tratamente pentru 22 de specialități medicale, printre care pediatrie, ORL, gastrointerologie, ortopedie, dermatologie, chirurgie generală sau neurochirurgie. Hyperclinica MedLife Ploiești se întinde pe o suprafață de 700 de metri pătrați, este dispusă pe două nivele și cuprinde 14 de cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice. Echipa medicală este formată din peste 50 de medici și personal de suport.
Inaugurarea primei hyperclinici din Ploiești, cea de-a 17-a Hyperclinică din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regională și ne bucurăm că putem oferi locuitorilor municipiului Ploiești și zecilor de mii de clienți din companii o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de pachete de prevenție personalizate, respectiv de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde. Vom continua să ne consolidăm poziția la nivel național atât prin achiziții, cât și prin proiecte de tip green field. În acest sens vom suplimenta bugetul de investiții cu alte 20 de milioane euro, ca urmare a contractării unui nou credit bancar, astfel încât valoare totală a bugetului de investiții se va ridica la 76 milioane euro”, a declarat Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație MedLife.
În premieră pentru sistemul medical MedLife, unitatea din Ploiești va include o divizie specială de second opinion – MedLife Expert, unde mai mulți medici cu experiență națională și internațională din cadrul MedLife, vor veni săptămânal în hyperclinica din Ploiești pentru evaluarea cazurilor medicale complexe.
Hyperclinica MedLife Ploiești este situată în centrul orașului pe Bulevardul Republicii, nr. 17 – 25, în cadrul Centrului Comercial Winmarkt, și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 21:00 și sâmbăta, în intervalul 08:00 – 14:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 021 9646.