11.05.2016

Comunicat de presă .PhIT Community Breakfast Meetup 6 Noiembrie 2016


PhIT Community organizează primul breakfast meetup al comunității IT locale dedicat tuturor prahovenilor care lucrează, studiază sau pur și simplu sunt atrași de domeniul IT, în parteneriat cu Organizația Studenților Petrol-Gaze, evenimentul făcând parte din proiectul „Studențiada”, proiect dedicat studenților Universității Petrol-Gaze Ploiești, Casa de Cultură a Studenților Ploiești și „Succes Personal” Ploiești.
Breakfast meet-up-ul va avea loc pe data de 6 Noiembrie 2016, între orele 10:00-11:30, în
Ploiești, la Centru Cursuri Copii Ploiești, pe Strada Orhideelor, numărul 8.
Această întrunire este cu și despre IT, în cadrul cărora aveți ocazia să dezbateți, dar și să învățați de la specialiști din IT despre noutățile și provocările acestui domeniu.
Menționăm punctele culminante din cadrul acestui eveniment:
1.Prezentarea ideii de breakfast meetup.
2.Prezentare susținută de Cristian Cazan despre proiectul său „Homenitor” și cu ajută acesta la monitorizarea de la distanță a temperaturii din casă.
3.Networking-ul din cadrul acestui breakfast meetup primește un nou sens.
Detaliile complete privind primul breakfast meetup PhIT Community se pot găsi accesând phitcom.ro/eveniment/breakfast-meetup/ sau prin accesarea paginii noastre de Facebook fb.com/phitcom/
Prahova IT Community este o comunitate înființată acum aproximativ un an și jumătate, din pasiune, în care prahovenii își unesc forțele într-o comunitate în care valoarea nou creată este într-o continuă dezvoltare. În comunitatea noastră organizăm Conferințe, meet-up-uri, proiecte și alte inițiative, cu scopul de a reuni profesioniști din toate domeniile conexe ale IT-ului din județul Prahova.
Organizația Studenților Petrol-Gaze Ploiești a fost înființată în anul 2009, având ca principal scop dezvoltarea și implicarea în viața studenților, încurajându-i pe aceștia să progreseze atât pe plan personal cât și profesional, totodată sprijinindu-le inițiativa și împingându-i spre voluntariat, activități educative și extracurriculare non-formale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *