10.29.2023

Ce revenire spectaculoasă. PETROLUL PLOIEȘTI-FCSB 2-2

 


Disputa dintre FC PETROLUL vs. FCSB s-a terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci în care echipa gazdă a fost condusă cu scorul de 0-2, astfel echipa antrenată de Florin Pârvu ajunge la cinci meciuri fără înfrângere, o victorie şi patru egaluri.

După golurile celor de la FCSB marcate de Damjan Djokovic în minutul 2 şi de Alexandru Băluţă în minutul 49, Petrolul reduce din diferenţă prin brazilianul Jair, din lovitură liberă de la 20 de metri in minutul 70, portarul Ştefan Târnovanu neavând nici o șansă de a apăra. La ultima fază a meciului, fundaşul sud-african Siyabonga Ngezana a avut o intervenţie imprudentă asupra lui Jair în propriul careu şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty pentru gazde, transformat cu şansă de Grozav în minutul 97.

De menționat faptul că pentru echipa ploieșteană, Petrolul, a debutat în minutul 83 jucătorul georgian Ghiorghi Abuaşvili.

Petrolul – FCSB, echipele de start:

PETROLUL (4-3-3): Zima – Dumitriu, Papp, Meijers (cpt.), P. Justiniano – Doua, Seto, Hanca – I. Răducan, Grozav, Jair
Rezerve: Eșanu, Huja, Diomande, Denis Radu, Jefferson, Rădulescu, Abuashvili, Petrovic, Mihai Roman
Antrenor: Florin Pârvu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Al. Băluță, D. Rotariu, O. Popescu
Rezerve: 99. Vlad, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 11. Miculescu, 15. Gogescu, 16. Lixandru, 9. Compagno, 80. Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Arbitru: Radu Petrescu (București) / A1: Mircea Mihail Grigoriu (București) / A2: Mihai Marius Marica (Bistrița) / Arbitru VAR: Horațiu Feșnic (Cluj) / Arbitru AVAR: Claudiu Doru Lucaciu (Cluj) / R1: George Cătălin Găman (Craiova) / Observator arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).
Stadion: „Ilie Oană”, Ploiești.

Echipa ploieșteană se confruntă de la o etapă la alta cu tot mai multe probleme de arbitraj, meciul de la Ploiești a fost marcat, din păcate, de un fault „criminal“ comis de camerunezul Joyskim Dawa în prima repriză, mai precis în minutul 24 la Sergiu Hanca, care era într-un sprint, Dawa la secerat pe fotbalistul Petrolului însă fără a primi cartonașul roșu, Hanca la sfârșitul meciului a fost surprins în cârje!

Am reuşit să credem până la final şi asta mă bucură cel mai mult, pentru că am dat dovadă de motivaţie. Am dubii la acel gol doi al FCSB, dar dacă s-a validat înseamnă că a fost.

untem bucuroşi că am reuşit să revenim, să facem un rezultat de egalitate. Jair ştie că are încredere, chiar dacă a greşit la prima fază şi-a revenit, am discutat cu el la pauză. Eu spun că lucrurile la noi sunt bune. Sergiu a suferit, din păcate o accidentare destul de gravă, a fost la limită de o fractură. Noi nu avem ca obiectiv play-off. Suntem în al doilea an de Liga 1, un an de tranziţie. Sunt alte echipe cu mai multă tradiţie decât noi, Farul, U Cluj. Ne bucurăm de fiecare joc, luăm fiecare joc în parte şi vedem unde o să ajungem”, a declarat Florin Pârvu.

Disputa dintre PETROLUL și FCSB a fost asistată de 13.250 de fani prezenţi la meci pe „Ilie Oană” (număr oficial), care au creat o atmosfera incendiară și o coregrafie impresionată!

 Dodoc Eduard Mihai

 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *